Servertjänster

Våra tjänster

Söker ni krångelfria och flexibla drift- och servertjänster? Då har ni funnit rätt leverantör. CloudConcepts har gedigen erfarenhet av skräddarsydda, stabila och säkra serverdriftlösningar i webb- och hostingmiljöer som oavsett komplexitet passar er verksamhets unika förutsättningar.

CloudConcepts är din naturliga premiumpartner inom servertjänster. Utforska våra olika servertjänster nedan eller kontakta oss för mer information.

Managerad Hosting

Premium Managed Servers

Serverdrift är en livsstil för oss. Men vi förstår om det inte är det för alla. Vi sköter det som ni bara vill ska fungera i vått och torrt. CloudConcepts skapar skräddarsydda, stabila och säkra serverdriftlösningar i webb- och hostingmiljöer för alla typer av verksamheter.

Hostinglösningar

White Label Hosting Solutions

Webbyrå, webbmaster eller webbkonsult? Vi har lång erfarenhet av att konstruera brandade hostinglösningar och servertjänster som saknar andra återförsäljares stelbenta ramar. Tillsammans med er paketerar vi en överlägsen och genomtänkt White Label-lösning utifrån era önskemål, där vi är helt osynliga mot slutkunden.

Webbhotell

Premium Shared Hosting

Förfogar ni över en vältrafikerad sajt som kräver mer än ett webbhotell av budgetsort, men är samtidigt inte i behov av en helt managerad serverlösning? Då erbjuder vår tjänst Premium Shared Hosting en lagom nivå av serverdrift och underhåll.

Varför Cloud Concepts?

Så vad utmärker vår serverdrift från konkurrenterna?

Framförallt skräddarsys en eller flera servrar just för er.
Varför skulle ni vilja dela resurser med andra?

Namn- och hostingservrar

Vi sätter upp och konfigurerar två redundanta DNS-servrar under ert eget domännamn. Hostingservrarna är individuellt konfigurerade virtuella servrar, redo att hosta era egna och kunders webbplatser. Vi tar hand om övervakning, drift och uppdateringar.

Antispam

SPAM-filter är idag en självklarhet. En viktig komponent inom serversäkerhet. Hos oss får ni ta del av en redundant uppsättning av Email Security Gateway från svenska Halon, ett av marknadens vassaste filter. Såväl inkommande som utgående e-post filtreras.

Dubbel backup

Enkel backup är en bra grund. Men varför nöja sig där? Dubbel backup är bättre! Med två olika, och av varandra helt oberoende system, ser vi till att er och era kunders data alltid är skyddad. Alla backuper lagras off-site. Och om det inte skulle räcka har vi trippel backup som tillval.

Service

Vi tror på personlig och engagerad service. CloudConcepts tar alltid ett långtgående ansvar för de lösningar vi driftsätter, och ser till att allt fungerar, alltid. När ni vill bolla ideér eller behöver akut support är vi bara ett direktsamtal bort. Inget callcenter! Ingen ”first line support”. Ett direktnummer till en livs levande servertekniker!

Vad kunderna om våra servertjänster?

Vi har jobbat med CloudConcepts ända sedan starten av Wasabi Web och är supernöjda! De erbjuder en lösning som har bra upptid, grym support och ligger i framkant när det gäller teknik och säkerhet.

Nils Engvall
VD, Wasabi Web

Kom igång

Vilken servertjänst är ni intresserade av?

Kontakta oss för prisförslag.

Bli kontaktad

Ange dina uppgifter nedan i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.