Managerad Hosting

Premium Managed Servers

Serverdrift och managerad hosting är en livsstil för oss. Men vi förstår om det inte är det för alla. Vi sköter det som ni bara vill ska fungera i vått och torrt. CloudConcepts skapar skräddarsydda, stabila och säkra serverdriftlösningar i webb- och hostingmiljöer för alla typer av verksamheter.

 • Skräddarsydd och managerad hosting
 • Säker och stabil drift
 • Premiumlösning
 • Snabb support och service

Om managerad hosting

20 år av serverkärlek

Det är inte en överdrift att påstå att vi älskar servrar. Vi som står bakom CloudConcepts har i över 20 år bedrivit serverdrift i webb- och hostingmiljö. Vår uppskattade tjänst Premium Managed Servers är ett resultat av vår långa och gedigna erfarenhet. Vi lyssnar in era behov och skräddarsyr en optimal serverlösning, såväl för enstaka servrar och storskalig serverarkitektur.

Trygg managerad hosting

Närvarande och personlig drift

När lösningen väl sjösatts kan ni känna er trygga i att vi sköter allt som säkerställer att den fungerar som den ska – bakomliggande teknik, daglig drift, övervakning, säkerhet och patchning.

Trött på att du aldrig når din serverleverantör när akuta problem uppstår? Om ni väljer CloudConcepts är den frustrationen ett minne blott. Vi har gjort det till en prestigesak att ständigt vara närvarande för våra kunder och utföra blixtsnabba serviceinsatser. Slipp irriterande telefonköer, ni erhåller ett direktnummer som gör att ni omgående kan nå rätt kontaktperson. En omsorg för personlig support som belönat oss med många långvariga och nöjda kundrelationer.

Prisexempel

Managed Linux Hosting VPS

Från 1995:-/mån

 •  
  Fullt driftsansvar
 •  
  CloudLinux
 •  
  PLESK Obsidian KontrollPanel
 •  
  Soft SLA Support 24/7
 •  
  Hard SLA Support 24/7

Managed Windows Hosting VPS

Från 2995:-/mån

 •  
  Fullt driftsansvar
 •  
  Windows Server 2019 med MS SQL som tillval
 •  
  PLESK Obsidian KontrollPanel
 •  
  Soft SLA Support 24/7
 •  
  Hard SLA Support 24/7

Varför Cloud Concepts?

Vad utmärker vår managerade hosting?

Namn- och hostingservrar

Vi sätter upp och konfigurerar två redundanta DNS-servrar under ert eget domännamn. Hostingservrarna är individuellt konfigurerade virtuella servrar, redo att hosta era egna och kunders webbplatser. Vi tar hand om övervakning, drift och uppdateringar.

Antispam

SPAM-filter är idag en självklarhet. En viktig komponent inom serversäkerhet. Hos oss får ni ta del av en redundant uppsättning av Email Security Gateway från svenska Halon, ett av marknadens vassaste filter. Såväl inkommande som utgående e-post filtreras.

Dubbel backup

Enkel backup är en bra grund. Men varför nöja sig där? Dubbel backup är bättre! Med två olika, och av varandra helt oberoende system, ser vi till att er och era kunders data alltid är skyddad. Alla backuper lagras off-site. Och om det inte skulle räcka har vi trippel backup som tillval.

Service

Vi tror på personlig och engagerad service. CloudConcepts tar alltid ett långtgående ansvar för de lösningar vi driftsätter, och ser till att allt fungerar, alltid. När ni vill bolla ideér eller behöver akut support är vi bara ett direktsamtal bort. Inget callcenter! Ingen ”first line support”. Ett direktnummer till en livs levande servertekniker!

Vad tycker våra kunder?

Vi har jobbat med CloudConcepts ända sedan starten av Wasabi Web och är supernöjda! De erbjuder en lösning som har bra upptid, grym support och ligger i framkant när det gäller teknik och säkerhet.

Nils Engvall
VD, Wasabi Web

Kom igång med managerad hosting

Vilken serverlösning passar er?

Kontakta oss för prisförslag.

Bli kontaktad

Ange dina uppgifter nedan i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.