Hostinglösningar

White Label Hosting Solutions

Webbyrå, webbmaster eller webbkonsult? CloudConcepts har lång erfarenhet av att konstruera brandade hostinglösningar som saknar andra återförsäljares stelbenta ramar. Tillsammans med er paketerar vi en överlägsen och genomtänkt White Label-lösning utifrån era önskemål, där vi är helt osynliga mot slutkunden. Alla lösningar som vi bygger är unika.

  • Skräddarsydd hostinglösning
  • Säker och stabil drift
  • Osynlig premiumlösning mot slutkund
  • Snabb support och service

Unik hostinglösning

Osynlig lösning mot slutkund

Över 20 år i serverdriftens tjänst har givit oss unik kompetens att kunna ta fram hostinglösningar som överträffar konkurrensen när det gäller stabilitet, säkerhet och innovativitetsnivå. CloudConcepts erbjuder en flexibel hostinglösningar av White Label-sort som går bortom de stela återförsäljarprogrammens versioner.

Tillsammans med er skapar vi en hostinglösning och driftsätter servrar med er specifika branding. På så vis förblir vi helt osynliga för era slutkunder och ni kan marknadsföra tjänsten helt och hållet som er egen. Alla webb-, DNS- och mailservrar baseras på ert domännamn och ert varumärke. Ni paketerar och prissätter givetvis helt fritt och kontrollpanelen PLESK Obsidian ger er en smidig och användarvänlig överblick av hela hostinglösningens arkitektur. Om ni behöver SSH har ni full root access.

Fokusera helhjärtat på kärnverksamheten meda vi sköter tekniken, övervakning och patchning!

Drift av hosting

Problem? Vi svarar direkt!

Trött på att du aldrig når din serverleverantör när akuta problem uppstår? Om ni väljer CloudConcepts är den frustrationen ett minne blott. Vi har gjort det till en prestigesak att ständigt vara närvarande för våra kunder och utföra blixtsnabba serviceinsatser. Slipp irriterande telefonköer, ni erhåller ett direktnummer som gör att ni omgående kan nå rätt kontaktperson. En omsorg för personlig support som belönat oss med många långvariga och nöjda kundrelationer.

White Label Hosting Solutions

Bärande komponenter i våra hostinglösningar.

Namn- och hostingservrar

Vi sätter upp och konfigurerar två redundanta DNS-servrar under ert eget domännamn. Hostingservrarna är individuellt konfigurerade virtuella servrar, redo att hosta era egna och kunders webbplatser. Vi tar hand om övervakning, drift och uppdateringar.

Redundanta Namnservrar 295:-/mån
Hostingserver från 1995:-/mån

Antispam

SPAM-filter är idag en självklarhet. En viktig komponent inom serversäkerhet. Hos oss får ni ta del av en redundant uppsättning av Email Security Gateway från svenska Halon, ett av marknadens vassaste filter. Såväl inkommande som utgående e-post filtreras.

Pris från 295:-/mån

Dubbel backup

Enkel backup är en bra grund. Men varför nöja sig där? Dubbel backup är bättre! Med två olika, och av varandra helt oberoende system, ser vi till att er och era kunders data alltid är skyddad. Alla backuper lagras off-site. Och om det inte skulle räcka har vi trippel backup som tillval.

Pris från 495:-/mån

Service

Vi tror på personlig och engagerad service. CloudConcepts tar alltid ett långtgående ansvar för de lösningar vi driftsätter, och ser till att allt fungerar, alltid. Som kund hos oss med en White Label Hosting Solution ingår alltid vad vi kallar Soft SLA, där du har direktnummer till en livs levande servertekniker 24/7. Vid högre krav har vi hård SLA där ni prioriteras och ges garanterad inställelsetid. Självklart tar vi fram en individuell SLA-nivå för er.

Vad tycker våra kunder?

Vi har jobbat med CloudConcepts ända sedan starten av Wasabi Web och är supernöjda! De erbjuder en lösning som har bra upptid, grym support och ligger i framkant när det gäller teknik och säkerhet.

Nils Engvall
VD, Wasabi Web

Kom igång med din hostinglösning

Vilken hostinglösning behöver ni?

Kontakta oss för prisförslag.

Bli kontaktad

Ange dina uppgifter nedan i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.